Chrupiące Bryłki Ziemniaków Hoisin Halibut

Chrupiące Bryłki Ziemniaków Hoisin Halibut
Chrupiące bryłki ziemniaków Hoisin Halibut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 9,31 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 34 fanów. Mieszanka oleju canolan, octu winnego ryżowego, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Chrupiące Bryłki Ziemniaków Hoisin Halibut, Potato Nugget Nachos, oraz Kid-Pleasing Potato Nugget Zapiekanka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pokrój halibuta na 4 równe kawałki. W misce do mieszania, połączyć imbir, lekki sos sojowy, białe wino i pieprz w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Sos SojowyLekki Sos Sojowy
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
HalibutHalibut
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Dodaj rybę do miski i niech marynować przez około 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozmrozić bryłki ziemniaków; dodać panko, hoisin, sos ostrygowy, sos sojowy, ocet winny ryżowy i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Nuggetsy Z KurczakaNuggetsy Z Kurczaka
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
5
Dokładnie wymieszać i podzielić na 4 równe ilości.
6
Podgrzać średnio nieprzywierającą saute patelnię do niskiego poziomu i dodać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Rybę wyjąć z marynaty, otrząsnąć nadmiar marynaty i obustronnie posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Nałóż 1/4 mieszanki ziemniaczanej na rybę; naciśnij mieszankę na wierzch ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Dodać ziemniaki ryby-side-down do saute patelni; gotować 2 porcje na raz. Gotować, aż mieszanina ziemniaków jest lekko rumiane i chrupiące. Delikatnie obrócić rybę; gotować drugą stronę przez 2 minuty. Po zakończeniu wyjąć, umieścić na blasze do pieczenia i przytrzymać w piekarniku, aż następne dwa filety zostaną ugotowane. Powtórz proces dla kolejnych dwóch filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dekoruj sezamem i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W52 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn