Chrupiące Batoniki Z Polewą Czekoladową
Chrupiące batoniki z polewą czekoladową mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 136 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, masło, Pianki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Batoniki Bezowe, Czekoladowe Batoniki Orzechowo-Toffi, oraz Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
W dużym rondlu, na średnim ogniu, roztopić masło i pianki, mieszając, aż będzie gładka, 6 do 8 minut.
Dodaj płatki i mieszaj, aż będą pokryte i połączone. Naciśnij na 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia. Z grubsza posiekać czekoladę i umieścić ją w żaroodpornej misce ustawionej na (ale nie w) rondlu z delikatnie gotującą się wodą.
Rozprowadzić czekoladę równomiernie na mieszance ryżu. Przykryć i przechowywać w lodówce 45 minut.