Chrupiąca Słodka Sałatka Z Brukselki
Chrupiąca Słodka Sałatka z brukselki to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka brukselki, żurawiny, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Brukselki, Liście Brukselki I Chrupiąca Rzodkiewka Ogrodowa, oraz Brukselka Kiełki Słodkich Ziemniaków Hash.
Instrukcje
Brukselkę rozdrobnić, usuwając rdzeń i cienko krojąc. Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać brukselkę, gałkę muszkatołową, sól i pieprz, do smaku. Gotować, mieszając, aż brukselka będzie jasna i lekko zwiędła, około 2 do 3 minut.
Dodać orzechy włoskie i żurawinę i wrzucić do połączenia. Zamień się w miseczkę i podawaj na ciepło.