Chrupiąca Sałatka Z Wędzonej Przepiórki

Chrupiąca wędzona Sałatka z przepiórek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 774 kalorii, 26g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką wodę, bourbon, kawałki hickory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jaja Przepiórcze En Cocotte Z Porem, Cukinią I Wędzoną, Kanapki z jajkiem przepiórczym z wędzonym łososiem, awokado i ogórkami kiszonymi, oraz Sałatka Z Wędzonego Pstrąga, Chrupiącego Bajgla I Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kawałki drewna moczyć w wodzie 1 godzinę.
Połącz olej z orzeszków ziemnych i 3 kolejne składniki w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj przepiórki. Uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Usuń przepiórki z marynaty, odrzucając marynatę.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę do głębokości linii napełniania.
Umieść przepiórki na Dolnym stojaku na żywność; przykryj pokrywą palacza. Dym 25 do 30 minut.
W małej miseczce wymieszać mąkę i kolejne 3 składniki.
Wlać olej roślinny na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; rozgrzać olej do 37
Przytrzymaj przepiórki za nogi i zanurz w cieście, dokładnie powlekając. Przepiórki smażyć partiami w gorącym oleju 2 do 3 minut lub do złotego koloru.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wrzucić zieleninę z 1/4 szklanki Dressing Bourbon; miejsce na poszczególnych talerzach do serwowania. Na wierzchu przepiórki; plastry gruszki i pozostałe składniki podzielić równomiernie między sałatki.
Podawać z pozostałym sosem.