Chrupiąca Sałatka Z Ogórków
Chrupiąca Sałatka z ogórka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cienką cebulę, ocet ryżowy, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca sałatka z ogórków, Chrupiąca Sałatka Z Kapusty Ogórkowej, oraz Chrupiąca i orzeźwiająca sałatka z ogórków angielskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórki obrać, w razie potrzeby.
Pokrój na pół wzdłuż i łyżką, zgarnij i wyrzuć nasiona.
Pokrój ogórki po przekątnej w plastry o grubości 1/4 cala.
Włóż ogórki do durszlaka ustawionego na dużej misce i wymieszaj z solą.
Umieścić wagę nad ogórkami (1-gal. zapinana na zamek plastikowa torba wypełniona wodą działa dobrze). Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 4 godzin. Wyrzucić płyn.
W misce wymieszać ocet, sok z limonki, cukier, olej sezamowy i płatki chili.
Wymieszać z odsączonymi ogórkami i pokrojoną cebulą.
Sałatkę posypać prażonym sezamem.