Chrupiąca pomarańczowa Wołowina z brokułami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącej pomarańczowej wołowiny z brokułami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1304 kalorii, 44g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sok pomarańczowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Chrupiąca pomarańczowa Wołowina z brokułami, Chrupiąca Pomarańczowa Wołowina, oraz Chrupiąca pomarańczowa wołowina {Chińskie jedzenie na wynos w domu}.
Instrukcje
Ugotuj biały ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Rezerwa 2 filiżanki gotowanego ryżu do rundy Online 2 przepis, wołowina smażony ryż.
Cienko pokroić stek chuck, o grubości około 1/4 cala, w poprzek ziarna.
Pokroić plastry na 3-calowe paski.
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na dużym ogniu. Wrzucić wołowinę do skrobi kukurydzianej i otrząsnąć nadmiar. Smażyć wołowinę w 2 partiach na gorącym oleju, obracając raz, aż będzie chrupiąca i złota, około 2 minut z każdej strony.
Usuń wołowinę z patelni i odstaw na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem. Ostrożnie spuścić olej z wok lub patelni.
W średniej misce dodać marmoladę, czosnek, ocet, imbir, sos sojowy i sok pomarańczowy i ubijać, aż dobrze połączone.
Dodaj do wok, na dużym ogniu, i gotować przez 2 protokół. Wymieszać brokuły, rezerwując około 1 1/2 szklanki do innego użycia. Gotować brokuły, aż lekko miękkie i sos jest gęsty, o 3 do 5 protokół. Wymieszać wołowinę, a następnie przełożyć na półmisek.
Podawać natychmiast z białym ryżem.