Chrupiąca kukurydza z kapustą i kurczakiem
Chrupiąca kukurydza z kapustą i sałatką z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 185 kalorii, 18g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $13.89 za porcję. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka piersi z kurczaka, miód, smak kurczaka ramen zupa z makaronem mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Kukurydza Slaw, Sweet & Crunchy Chicken Slaw, oraz Chrupiąca sałatka z buraków z grillowanym kurczakiem.
Instrukcje
W dużej misce, umieścić składniki Dressing; dobrze wymieszać.
Gotować kukurydzę zgodnie z zaleceniami na polu; wlać do miski z mieszanką opatrunkową. Wymieszać do pokrycia. Fajne 5 minut.
Dodaj mieszankę coleslaw, jarmuż, kurczak i kolendra; wrzucić do herbu.
Opakowanie przyprawowe wyrzucić z mieszanki zupy; makaron grubo zmiażdżyć.
Do sałatki dodać makaron, delikatnie wymieszać. Łyżka do liści kapusty.