Chrupiąca gruszka, jabłko i żurawina
Gruszka, jabłko i żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skórkę z cytryny, skórkę pomarańczową, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Gruszka-Jabłko-Żurawina Chrupiąca, Chrupiące Jabłko, Gruszka I Żurawina, oraz Chrupiące jabłko, Żurawina i gruszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Gruszki i jabłka obrać i pokroić w duże kawałki.
Umieść owoce w dużej misce i wymieszaj z żurawiną, skórką, sokami, granulowanym cukrem, mąką, cynamonem i gałką muszkatołową.
Wlać do 9 przez 12 przez 2-calowe naczynie do pieczenia.
Mąkę, cukry, sól, płatki owsiane i zimne masło połączyć w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Wymieszać na niskiej prędkości przez 1 do 2 minut, lub aż mieszanina jest w dużych kruszy.
Posypać owoce równomiernie, całkowicie pokrywając owoce.
Umieść naczynie do pieczenia na blasze wyłożonej pergaminem i piecz przez 50 minut do 1 godziny, aż wierzch będzie brązowy, a owoce bąbelkowe.