Chrupiąca brzoskwinia i Jagoda
Brzoskwinia i Jagoda Crisp może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 386 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, pekany, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Chrupiąca Brzoskwinia I Jagoda, Jagodowy Brzoskwiniowy Chrupki, oraz Chrupiąca brzoskwinia i Jagoda.
Instrukcje
Chrupiąca brzoskwinia i Jagoda
Składniki dodatkowe3 / 4 szklanki niebielonej mąki uniwersalnej 1 / 3 szklanki zapakowanego ciemnobrązowego cukru1 łyżki cukru
Szczypta cynamonu1 / 2 szklanki posiekanych tostów z orzechów pekan, migdałów lub orzechów włoskich (ja użyłam orzechów pekan)6 łyżek schłodzonego niesolonego masła pokrojonego na kawałki
Składniki nadzienie4 duże dojrzałe brzoskwinie, pestki i pokrojone na 12-14 sztuk Każdy 1 kufel dojrzałych jagód1 / 4 kubek zapakowany ciemnobrązowy cukier3 łyżki minut tapiocaA kilka kropli dojrzałego octu balsamicznego lub świeżego soku z cytryny (użyłam miodu pomarańczowego balsamicznego)będziesz również potrzebować
Robot kuchenny (opcjonalnie), płytkie 2-litrowe ceramiczne lub szklane naczynie do pieczenia lub zapiekanka, arkusz ciastek
Lody waniliowe lub Creme fraîche do serwowania
Czas Przygotowania: 20 Minut
Czas Gotowania: 50-60 Minut
Całkowity Czas: 1 Godzina 20 Minut