Chrupiące Sushi-Ciasta Ryżowe
Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ryż sushi, ocet ryżowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ryż Sushi, Ryż Sushi, oraz Ryż Sushi.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć ryż, wodę, mirin, ocet i cukier i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 20 minut. Puśćcie ryż.
Przełożyć do miski i ostudzić. Doprawić solą.
W dużej patelni nonstick, podgrzać 1/4 cala oleju, aż migotanie. Dla każdego ciasta, pakować ryż do 1/4 szklanki miarki; unmold i lekko spłaszczyć. Gotować ciasta na umiarkowanie wysokim ogniu, naciskając, aż złoty kolor brązowy, o 4 protokół. Obróć i gotuj przez 4 minuty dłużej.