Chrupiące Ciasta Krabowe

Chrupiące Ciasta Krabowe
Chrupiące ciasta krabowe wymagają ok. 37 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 652 kalorie, 26g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka musztardy dijon, sos chili, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiące ciasta krabowe z sosem tatarskim, Chrupiące ciasta krabowe z salsą Mango-ananasową, oraz Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce dodać mięso krabowe, 1 szklankę bułki tartej, majonez, musztarda, ostry sos, 1 jajko, pietruszka, sok z cytryny, sól i pieprz, do smaku, i delikatnie połączyć. Podzielić mieszaninę kraba na 6 równych placków i ułożyć na patelni wyłożonej woskowanym papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
KrabKrab
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Skonfiguruj stację do panierowania za pomocą 3 naczyń do pieczenia lub talerzy ciasta. W pierwszym naczyniu połączyć mąkę ze zdrową szczyptą soli i pieprzu. W drugim naczyniu ubić pozostałe 2 jajka z 1/4 szklanki wody. W trzecim naczyniu połączyć pozostałe bułki tartej ze zdrową szczyptą soli i pieprzu. Placki krabowe zanurzamy w przyprawionej mące, następnie w umyciu jajecznym, a następnie obtaczamy je dokładnie w bułce tartej. Ułóż na tacy arkuszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
KrabKrab
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć ciasta w partiach 6 aż brązowy i chrupiące, o 3 protokół z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
W małej misce ubij razem wszystkie składniki remoulade i odstaw na bok, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, sok z pomarańczy i musztardę Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krew Sok PomarańczowyKrew Sok Pomarańczowy
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodać rukolę, doprawić solą i pieprzem, do smaku i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1
Sałatkę podzielić równo pomiędzy 6 talerzy. Na wierzchu ciasto krabowe, skropić remoulade i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn