Chrupiąca malina ripple terrine

Chrupiąca malina ripple terrine
Przepis Chrupiące maliny marszczyć terrine można zrobić w około 25 minut. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 108 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka podwójnej śmietany pot, muszle bezy, złoty cukier caster, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 24%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiąca malina ripple terrine, Malinowy Tort Ripple, oraz Malinowe Tarty Ripple.

Instrukcje

1
Rozgnieść 150 g malin, przełożyć przez sito do miski, wyrzucić nasiona i odstawić. Linia 1 litrowy bochenek z folią spożywczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Jajka i cukier ubijać w sposób ciągły na misce z ledwo gotującą się wodą, aż do podwojenia objętości i grubości (idealna jest elektryczna trzepaczka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć miskę z ognia. Kontynuuj ubijanie, aż do całkowitego ostygnięcia; cały proces zajmie około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij śmietanę, aż będzie gęsta. Wymieszać jajka z kremem, aż do całkowitego połączenia, a następnie złożyć bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wylać czystą malinę na mieszankę zygzakiem, a następnie delikatnie wlać do wyłożonej bochenkiem puszki. Zamrozić na minimum 4 godziny i podawać w plasterkach z pozostałymi całymi malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn