Christmas Petits Fours

Christmas Petits Fours
Christmas Petits Fours może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 70. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, żółtka jaj, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Petits Fours, Petits Fours, oraz Petits Fours.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij jajka i żółtka, aż lekko zgęstnieją. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż będzie gęsty i cytrynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia; stopniowo dodawać do masy jajecznej z mlekiem i masłem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. (Ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
3
Rozłóż równomiernie na nasmarowaną i posypaną mąką 15-calową. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
4
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Na ImprezyNa Imprezy
5
Schłodzić przez 10 minut przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Wytnij cienki plasterek z każdej strony ciasta.
7
Ciasto pokroić w 1-1 / 4-in. kwadraty. Zamrozić ciastka.
8
W dużym rondlu połącz cukier, wodę i śmietanę z kamienia nazębnego. Doprowadzić do wrzenia, bez mieszania, aż termometr cukierki czyta 226°. Ostudzić do 100°; ubić cukier do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Krem TatarskiKrem Tatarski
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Utrzymując ciepło glazury, zanurz kwadraty ciasta w glazurze za pomocą widelca z dwoma palcami, umożliwiając kapanie nadmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
10
Umieść na stojakach z drutu na woskowanym papierze.
11
Dodaj gorącą wodę, 1 łyżeczkę na raz, jeśli szkliwo stanie się zbyt grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
12
Pozostawić do wyschnięcia całkowicie. Udekorować lukrem i posypką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia0
Magazyn