Christmas Petits Fours
Christmas Petits Fours może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 70. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę z kamienia nazębnego, żółtka jaj, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Petits Fours, Petits Fours, oraz Petits Fours.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka i żółtka, aż lekko zgęstnieją. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż będzie gęsty i cytrynowy.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia; stopniowo dodawać do masy jajecznej z mlekiem i masłem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. (Ciasto będzie grube).
Rozłóż równomiernie na nasmarowaną i posypaną mąką 15-calową. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Schłodzić przez 10 minut przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Wytnij cienki plasterek z każdej strony ciasta.
Ciasto pokroić w 1-1 / 4-in. kwadraty. Zamrozić ciastka.
W dużym rondlu połącz cukier, wodę i śmietanę z kamienia nazębnego. Doprowadzić do wrzenia, bez mieszania, aż termometr cukierki czyta 226°. Ostudzić do 100°; ubić cukier do uzyskania gładkości.
Utrzymując ciepło glazury, zanurz kwadraty ciasta w glazurze za pomocą widelca z dwoma palcami, umożliwiając kapanie nadmiaru.
Umieść na stojakach z drutu na woskowanym papierze.
Dodaj gorącą wodę, 1 łyżeczkę na raz, jeśli szkliwo stanie się zbyt grube.
Pozostawić do wyschnięcia całkowicie. Udekorować lukrem i posypką.