Chorizo Tamales
Chorizo Tamales jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 84g tłuszczu, oraz w sumie 1660 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka łusek kukurydzy, proszek do pieczenia, skracanie warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmieloną mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantne Chorizo I Tamales Ze Słodkiej Kukurydzy, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Tamales Santafereños o Bogotános (Region Santa Fe Tamales).
Instrukcje
24 łuski moczyć w ciepłej wodzie przez 1 godzinę. Rozerwij 2 łuski wzdłuż na 24 struny (1/2 cala).
Zamrożoną kukurydzę wrzucić z olejem i 1 łyżeczką soli, a następnie rozłożyć na blasze.
Piec w piekarniku 204°, aż złoty kolor, o 20 protokół.
Chili Puree z sosem adobo. W małej misce, połączyć chorizo i chili puree.
W dużej misce połączyć mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i pozostałą sól.
Dodaj skracanie, mieszaninę chorizo i kukurydzę. Mieszaj bulion stopniowo, aż mieszanina uzyska konsystencję puree ziemniaczanego.
Łyżka 1/4 szklanki nadzienia do środka każdej łuski.
Roll do postaci cylindra, złożyć końce nad, i związać z łuski ciągów.
Wyłóż parowiec z niektórymi pozostałymi łuskami, dodaj tamales i przykryj większą ilością łusek i pokrywką. Para do miękkości, 1 do 1 1/2 godziny.