Chorizo-naleśniki porowe ze śmietaną i szczypiorkiem
Chorizo-naleśniki porowe z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem wymagają z grubsza 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, szczypiorku, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Vichyssoise ze śmietaną i szczypiorkiem, Potłuczone ziemniaki ze śmietaną i szczypiorkiem, oraz Skórki ziemniaczane ze śmietaną i szczypiorkiem.
Instrukcje
1
W blenderze lub robocie kuchennym połącz mąkę, mleko, wodę, jajka, oliwę z oliwek lub roztopione masło i sól. Przecier lub zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać ciasto do dzbana lub pojemnika z lejącą wargą (lub pozostawić w słoiku blendera). Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, (opcjonalnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj pory i saute 5 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodaj chorizo i gotować 3 do 5 protokół, aż do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
6
Wyjąć mieszaninę z patelni i odstawić. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
7
Powrót patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Do każdej krepy dodać 2 łyżki ciasta na patelnię. Zdejmij patelnię z ognia i przechyl ją i obróć tak, aby ciasto tworzyło równą, bardzo cienką warstwę. Gotować, aż góra jest ustawiona, a dół jest złoty (około 30 sekund do 1 minuty). Za pomocą palców, flip crepe i gotować 30 sekund, aż druga strona jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Przenieść krepę na warstwy woskowanego papieru i powtórzyć z pozostałym cieście.
10
Naleśniki rolowane z nadzieniem chorizo-por.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Naleśniki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Dekoruj śmietaną i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę