Chorizo Nadziewane Jalapeños

Chorizo Nadziewane Jalapeños
Chorizo Nadziewane Jalapeños jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 379 kalorii, 13g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 284 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać serek, oregano, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chorizo i serek Nadziewane Jalapenos, nadziewane jalapenos z meksykańskim chorizo i wędzoną goudą, oraz Jalapeños Rellenos (Nadziewane Jalapenos).

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Weź każde jalapeno i przeciąć na pół, wzdłuż. Nożem lub małą łyżką wyjąć nasiona i biały rdzeń i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wymieszać razem gotowane chorizo, ser śmietankowy, kozi ser, kolendra, oregano, kminek, czosnek, cayenne, i skórka z limonki. Wyreguluj przyprawy i dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Ser KoziSer Kozi
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Każdą z połówek jalapeño napełnij około 2 łyżeczkami nadzienia serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
5
Umieść nadziewane jalapeños na arkuszu i umieścić pod brojlerem na 8 do 10 minut lub aż brązowy i bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn