Chorizo Nadziewane Jalapeños
Chorizo Nadziewane Jalapeños jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 379 kalorii, 13g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 284 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać serek, oregano, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chorizo i serek Nadziewane Jalapenos, nadziewane jalapenos z meksykańskim chorizo i wędzoną goudą, oraz Jalapeños Rellenos (Nadziewane Jalapenos).
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Weź każde jalapeno i przeciąć na pół, wzdłuż. Nożem lub małą łyżką wyjąć nasiona i biały rdzeń i wyrzucić.
Wymieszać razem gotowane chorizo, ser śmietankowy, kozi ser, kolendra, oregano, kminek, czosnek, cayenne, i skórka z limonki. Wyreguluj przyprawy i dodaj sól do smaku.
Każdą z połówek jalapeño napełnij około 2 łyżeczkami nadzienia serowego.
Umieść nadziewane jalapeños na arkuszu i umieścić pod brojlerem na 8 do 10 minut lub aż brązowy i bulgotanie.