Chocolate Tom Thumb Bars
Chocolate Tom Thumb Bars może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorii, 3G białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Mieszanka soli, mąki, ekstraktu wanillanowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżką wynik 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Pod kciukiem (Drukuj) ciasteczka, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmelowe batony (domowe 5 batonów), oraz Pięcioskładnikowe batoniki energetyczne z podwójną czekoladą wiśniowo-pistacjową {copycat Lara Bars}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce; wymieszaj tłuszcz, cukier biały, 1/2 szklanki brązowego cukru i żółtka. Dodaj wodę i wanilię. W osobnej misce przesiej mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Połącz z mieszanką jajek i cukru; dobrze wymieszaj. Dodaj kawałki czekolady. Wciśnij na dno przygotowanej patelni.
W dużej szklanej lub metalowej misce ubij białka, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj 1 szklankę brązowego cukru, kontynuując ubijanie, aż białka utworzą sztywne szczyty.
Rozłóż bezę na wierzchu podstawy, całkowicie pokrywając.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż beza wyrośnie i będzie jasnobrązowa, około 15 do 20 minut. Pozostaw do ostygnięcia przed pokrojeniem w batony.