Chocolate Irish Cream Pie
Chocolate Irish Cream Pie może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka masła, Baileys irish cream, pudding czekoladowy instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Do max irish cream chocolate cream cheese brownies, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Czekolada Melasa ciasto czekoladowe z polewą Baileys Irish Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszać okruchy graham cracker i roztopione masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszaninę na 8 lub 9-calowy talerz ciasta.
Ostudzić w temperaturze pokojowej, aż nie będzie już gorąco, około 5 minut.
Przenieść do lodówki, aż dobrze schłodzone, co najmniej 30 minut.
Mocno i szybko ubić razem roztopione lody czekoladowe, Irish cream i pudding mix. Mieszanina zacznie gęstnieć dość szybko.
Rozprowadzić mieszaninę do przygotowanej skorupy ciasta.
Włożyć wypełnioną skorupę ciasta do zamrażarki na godzinę.
Piętnaście minut przed zamrożeniem, połączyć czekoladę i masło w misce ustawionej na gotującej się wodzie. Wymieszać gumową szpatułką, aż będzie gładka i stopiona. Delikatnie rozprowadzić na mrożonym cieście budyniowym, upewniając się, że rozprowadza się delikatnie i tylko w jednym kierunku, aby delikatna warstwa puddingu nie została rozerwana.
Powrót ciasto do lodówki i Niech ustawić na 2-3 godziny.
Podawać schłodzone, z bitą śmietaną i w razie potrzeby z odrobiną kakao w proszku.