Chocolate Chip Irish Cream Pound Cake
Przepis Chocolate Chip Irish Cream Funt ciasto może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do dzień św. Patryka. Mieszanka półsłodkich czekoladowych minichips, mąka do ciast, mąka do ciast i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chip Irish Cream Pound Cake, Czekolada Melasa ciasto czekoladowe z polewą Baileys Irish Cream, oraz Śmietankowe Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć chipsy czekoladowe i 1 łyżeczka mąki w małej misce; wrzucić.
Lekko łyżka 2 3/4 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać.
W misce umieścić Serek i masło; ubić mikserem z dużą prędkością, aby zmiksować.
Dodać cukier granulowany, brązowy cukier i wanilię; ubijać do wymieszania.
Dodać jajka, po 1 na raz; dobrze ubić po każdym dodaniu. Pokonaj na dużej prędkości 1 minutę. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszankę mąki i likier na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; dobrze ubić po każdym dodaniu. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Wlać ciasto do 12-filiżanki Bundt patelni pokrytej sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać na ciasto.