Chleb Śmietanowo-Koperkowy

Chleb Śmietanowo-Koperkowy
Jeśli 3,03 zł za porcję spada w budżecie, chleb śmietanowo-koperkowy może być spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1016 kalorii, 49g białka, oraz 80 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Koperkowy Z Kwaśną Śmietaną, Sos Śmietanowo-Koperkowy, oraz Kurczak z kwaśną śmietaną ' n ' Dill dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. obficie smarować bochenek patelni, 9x5x3 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki tylko do zwilżenia.
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru. Fajne 5 minut. Poluzuj boki bochenka z patelni; usuń z patelni i umieść górną stronę na stojaku z drutu. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia20
Magazyn