Chleb Z Zielonych Pomidorów

Chleb Z Zielonych Pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj Zielonego chleba pomidorowego. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 377 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 300 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka cukru, jajka, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Bitej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu4 Szklanki Bitej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2
Wymieszać pomidory, cukier, orzechy włoskie, olej rzepakowy, jajka, ekstrakt waniliowy i sól razem w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Czerwone Papryczki Fresno (7 Lub 8 Papryczek)Czerwone Papryczki Fresno (7 Lub 8 Papryczek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Wymieszać mąkę, cynamon, soda oczyszczona i proszek do pieczenia razem w osobnej misce; mieszać do mieszaniny jaj, aż tylko mieszane. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(uniwersalne Zastosowanie Również)(uniwersalne Zastosowanie Również)
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Kartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym PhiladelphiaKartonik Z Gotowym Do Podania Nadzieniem Serowym Philadelphia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Bitej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu4 Szklanki Bitej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek każdego bochenka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
5
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na około 10 minut przed przeniesieniem bochenków do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn