Chleb Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady
Chocolate Chip Zucchini Bread może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chleb Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady, Czekoladowy chleb z cukinią Amy, oraz Chleb Z Cukinią O Niskiej Zawartości Tłuszczu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik w temperaturze 350 stopni F. smar (
Mąkę, proszek do pieczenia, sól, przyprawy i sodę oczyszczoną przesiać.
W dużej misce ubijaj jajka, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać cukier i kontynuować ubijanie aż do dobrze wymieszanego. Wymieszaj olej, wanilię, cukinię, pekany, chipsy czekoladowe i skórkę pomarańczową. Wymieszać przesiane składniki.
Wlać do przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec przez 50 minut, lub aż szpikulec włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć bochenki z patelni i ostudzić. Schłodzić przed krojeniem.
Podawać z bitą śmietaną i wstążkami cukinii.