Chleb Pomidorowy Po Włosku

Chleb Pomidorowy Po Włosku
Przepis włoski styl chleb pomidorowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 21 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sardelę, pomidor, skąpe oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, Grillowany Nadziewany Pomidor-Włoski Styl, oraz Gigantes pomidorowo-ziołowy po włosku.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ogrzać około 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj chile i czosnek i saute 2 do 3 protokół. Wyłączyć ogrzewanie i ostudzić kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
4
Połowę chleba w poprzek poziomo i tosty lub char.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
5
Pomidora przełożyć poziomo na połowę i energicznie wcierać w tostową powierzchnię chleba i doprawić solą do smaku. Jeśli udekorujesz anchois pomiń sól. Ubierz chleb pomidorowy z oliwą z chile i udekoruj kaparami, oliwkami i anchois, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Olej ChiliOlej Chili
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Pokroić w porcje i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn