Chleb Pomidorowy Po Włosku
Przepis włoski styl chleb pomidorowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 21 minut. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sardelę, pomidor, skąpe oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, Grillowany Nadziewany Pomidor-Włoski Styl, oraz Gigantes pomidorowo-ziołowy po włosku.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ogrzać około 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj chile i czosnek i saute 2 do 3 protokół. Wyłączyć ogrzewanie i ostudzić kilka minut.
Połowę chleba w poprzek poziomo i tosty lub char.
Pomidora przełożyć poziomo na połowę i energicznie wcierać w tostową powierzchnię chleba i doprawić solą do smaku. Jeśli udekorujesz anchois pomiń sól. Ubierz chleb pomidorowy z oliwą z chile i udekoruj kaparami, oliwkami i anchois, jeśli używasz.
Pokroić w porcje i podawać.