Chleb morelowo-pomarańczowy wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 427 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko nielicznym bardzo smakował ten chleb. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Chleb Słodki Pomarańczowo-Morelowy, Morelowy Pomarańczowy Chleb Żurawinowy, oraz Wypiek Chleba: Orzechowy Chleb Morelowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali. Mąkę, proszek do pieczenia, sól i soda oczyszczoną przesiać, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietana razem masło lub margaryna i cukier, aż lekkie i puszyste.
Dodaj sok pomarańczowy, mleko i jajko; beat dobrze. Stopniowo mieszać w mieszaninie mąki. Wymieszać w morele, chipsy czekoladowe i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Sok Pomarańczowy
Morela
Orzechy Włoskie
Mąka Uniwersalna
Mleko
Jajko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 55 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. Schłodzić bochenek na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.