Chleb morelowy i migdałowy (bez glutenu, nabiału i jajek)

Chleb morelowy i migdałowy (bez glutenu, nabiału i jajek)
Chleb morelowy i migdałowy (bez glutenu, nabiału i jajek) jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 4168 kalorii, 86g białka, oraz 141 g tłuszczu na porcję. Na 9,35 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, olej canolan, morele i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gumę ksantanową, możesz śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Chleb morelowy i migdałowy (bez glutenu, nabiału i jajek), Białkowe muffinki Quinoa ze świeżą morelą, orzechami i daktylami (bezglutenowe, bezmleczne), oraz 4 Składniki Almond Butter Bites {Bez Glutenu, Bez Nabiału, Bez Ziarna} dla podobnych receptur.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały śliwkowe (lub migdały płatkowane)migdały śliwkowe (lub migdały płatkowane)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBita śmietana i prażone płatki migdałówBita śmietana i prażone płatki migdałów2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemaranta trzcinowatamaranta trzcinowata2warzywo (np. szpinak)bezglutenowy proszek do pieczeniabezglutenowy proszek do pieczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebesan (mąka z ciecierzycy lub garbanzo)besan (mąka z ciecierzycy lub garbanzo)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowa brązowamąka ryżowa brązowa4Spód: okruszki z herbatników graham1 do 1-1/3 szklanki wody1 do 1-1/3 szklanki wody791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy (lub preferowany olej)olej rzepakowy (lub preferowany olej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona morela, posiekana (lubię używać ekologicznych)suszona morela, posiekana (lubię używać ekologicznych)6warzywo (np. szpinak)proszek zastępujący jajka wegańskie (lub 3 jajka i zmniejszyć wodę o 3/4 szklanki)proszek zastępujący jajka wegańskie (lub 3 jajka i zmniejszyć wodę o 3/4 szklanki)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowamąka ryżowa2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe w proszku (lub inne mleko w proszku bezmleczne)mleko sojowe w proszku (lub inne mleko w proszku bezmleczne)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda w temperaturze pokojowejwoda w temperaturze pokojowej1porcja startego parmezanuguma ksantanowa (lub guma guar)guma ksantanowa (lub guma guar)3warzywo (np. szpinak)suszone granulki drożdżowesuszone granulki drożdżowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia94
Magazyn