Chleb małpy i goryla
Chleb małpy i goryla może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 241 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, orzechy włoskie, ciastka z maślanką i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Idealny Na Wakacyjne Poranki!}, Michelle ' s Banana Chocolate Gorilla Bread, oraz Caramel Monkey Bread (AKA Bubble Bread) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i mąkę na patelni i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ciastka z lodówki pokroić na pół i wrzucić mieszankę cynamonu i cukru. 1 patyczek masła rozpuścić w rondlu, dodać brązowy cukier i doprowadzić do wrzenia; następnie dodać orzechy. Linię patelni bundt z herbatników i wlać mieszaninę masła na nich.
Wyjąć z patelni, gdy jest jeszcze gorąca, aby uniknąć
Masło i mąka na patelni. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz cukier i cynamon. Oddzielić herbatniki i lekko spłaszczyć dłonią.
Posypać 1/2 łyżeczki mieszanki cynamonu i cukru na każdym biszkopcie.
Umieść jedną kostkę twarogu na środku biszkoptu i złóż na pół, aby przypominać półksiężyc. 1 patyczek masła rozpuścić w rondlu, dodać brązowy cukier i doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Umieść 1/2 szklanki orzechów na dnie patelni bundt, a następnie ułóż patelnię z rzędem ciastek z serem śmietankowym.
Posypać połową mieszanki cynamonu i cukru.
Połowę masy masła skropić na wierzchu, a następnie powtórzyć kroki, zaczynając od orzechów.
Wyjąć z patelni, gdy jest jeszcze gorąca, aby uniknąć przyklejenia.