Chleb Marmoladowy
Chleb marmoladowy może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sól, miód, marmoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chleb Z Dyniową Marmoladą, Chleb Małpi Marmolada, oraz Budyń Chlebowy Z Marmoladą Pomarańczową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło i mąka 9 x 5 calowy bochenek patelni, upewniając się, aby wybić wszelkie dodatkowe mąki.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. W średniej misce ubij razem mleko, marmoladę i miód.
Ubić mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, aż dobrze włączone. Ciasto będzie dość grube.
Wlać ciasto do bochenka i wygładzić wierzch.
Piec, aż bochenek jest złoty brąz i tester ciasto wychodzi czysty, o 55 protokół.