Chleb lniany i słonecznikowy

Chleb lniany i słonecznikowy
Chleb lniany i słonecznikowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 13 centów za porcję. 1011 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, nasiona lnu, mąkę chlebową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Masło z dyni-słonecznika-nasion lnu, Chleb pełnoziarnisty słonecznikowy lniany (do Maszyny do chleba), oraz Słonecznik i nasiona lnu pełnoziarnisty chleb żeliwny.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki (z wyjątkiem nasion słonecznika) umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz podstawowy biały cykl; naciśnij start.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PatelniaPatelnia
2
Dodaj nasiona słonecznika, gdy zabrzmi alarm podczas cyklu ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn