Chleb Kukurydziany Maślany
Chleb kukurydziany maślany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło ten chleb. Jeśli masz jajka, sodę oczyszczoną, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Kukurydziany Maślany, Chleb Kukurydziany Maślany, oraz Chleb Kukurydziany Maślany Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. W małej misce ubijamy jajka, maślankę i masło. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia.
Przeniesienie na 9-in. kwadratowa patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut, aż góra będzie lekko rumiana, a wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności. Nie pamiętam lepszego rocznika tego wina.