Chleb kukurydziany
Need a chleb wegetariański? Chleb kukurydziany może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 873 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), Brązowy maślany chleb kukurydziany z kruszonką kukurydzianą, oraz Tex - mex Sałatka kukurydziana z maślanką kukurydziana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia, śmietanę, mleko, jajka, sól i roztopione masło.
Piec w natłuszczonej dużej patelni bochenka przez 20 do 25 minut, aż złoty kolor będzie brązowy, a gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.