Chleb Kukurydziano-Orzechowy
Chleb kukurydziano-orzechowy jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 12 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, mąkę kukurydzianą, kukurydzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Sos Do Chleba Orzechowo-Kukurydzianego, Chleb Kukurydziany Klonowo-Orzechowy, oraz Naleśniki z chleba kukurydzianego z syropem maślano-orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Obficie nasmaruj dno i boki patelni bochenkowej o wymiarach 9 x 5 cali za pomocą skracania lub natrysku sprayem do gotowania. W dużej misce, beat masło i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w jajkach i kukurydzy, aż dobrze wymieszane. Wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól, skrobanie miski raz, tylko do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 30 minut.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ostudzić całkowicie, około 45 minut,przed krojeniem.