Chleb Jabłkowy Klonowy

Chleb Jabłkowy Klonowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb,więc spróbuj chleba klonowego. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 149 kalorii. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, cierpkie jabłko, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Chleb Jabłkowy Klonowy, Szarlotka rozrywa chleb z glazurą klonową, oraz Chleb z masłem jabłkowym z dipem z Klonu i masła jabłkowego / Giveaway.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, cynamon, jajko i aromat; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj jabłko i orzechy wymieszać; wymieszać do pokrycia. Rozwiń ciasto i podziel na osiem prostokątów; uszczelnij szwy i perforacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
3
Rozłóż każdy prostokąt; uszczelnij szwy i perforacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Rozłóż każdy prostokąt mieszanką jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Zwiń, zaczynając od krótkiego boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Umieść wzdłuż w wysmarowanym tłuszczem 8 cali. x 4-w. Bochenek, tworząc dwie warstwy czterech rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut. Przykryj folią i piecz 30 minut dłużej lub na złoty kolor, odsłaniając ostatnie 5 minut. Ostudzić przez 10 minut; wyjmij z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Połącz składniki glazury; skrop chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn