Chleb Jabłkowy

Chleb Jabłkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać chleb jabłkowy spróbować. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 8. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz jajka, mus jabłkowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Herbaciany Jabłkowy, Chleb Jabłkowy, oraz Chleb Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 8 przez 4 przez 3-calowy bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Masło śmietankowe i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
KremKrem
3
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem rodzynek i orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
OrzechyOrzechy
4
Dobrze wymieszać, aż do wymieszania. Wymieszać z rodzynkami i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
OrzechyOrzechy
5
Wlać do patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec przez 60 do 65 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn