Przepis na chleb z herbaty cytrynowo-jagodowej można zrobić w około 1 godzinę i 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 9g tłuszczu i w sumie 226 kalorii. Za 34 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako napój w bardzo przystępnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 16%. Chleb Jagodowo-Cytrynowy, Chleb Z Herbaty Jagodowej, oraz Chleb Herbaciany Jagodowo-Orzechowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W małej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij skórkę z cytryny i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Wanilia
Jajko
3
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; ubij na śmietankę na przemian z mlekiem. Złożyć jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Borówki Amerykańskie
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
4
Wlać do natłuszczonego 8-calowego. x 4-w. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350° przez 60-70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
6
Połącz cukier cukierniczy i sok z cytryny na gładką masę; skrop ciepłym chlebem.