Chleb dyniowy III
Chleb z dyni III może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1410 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 14 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest, Ekologiczny Chleb Dyniowy Evoo Z Dodatkiem Pestek Dyni, oraz Świeży Domowy Puree Z Dyni I Chleb Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 3-1 funt puszki kawy.
Suche składniki przesiać.
Połącz olej roślinny, wodę, dynię w puszkach i jajka. Powoli dodawać suche składniki do mieszanki jaj i mieszać aż do wymieszania
Równomiernie rozprowadzić ciasto między puszkami kawy.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50-55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, a wierzch chleba jest rumiany. Schłodzić chleb w puszkach z kawą na stojaku przez 15 minut.
Wyjmij chleb z puszek, przesuwając nóż po środku i obracając puszkę do góry nogami, aby usunąć chleb(powinien się wysunąć!). Całkowicie fajne.