Chleb Do Żucia Do Pizzy
Przepis Chewy Pizza chleb może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 220 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, ser mozzarella, sos pomidorowy z makaronem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Domowa Pizza z chrupiącą skórką jogurtową, Miękki i żujący chleb z mleka kokosowego, oraz Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. Spray 8-calowy kwadratowy patelni z gotowania sprayu.
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Mieszaj piwo do momentu zwilżenia mąki.
Ciasto rozłożyć na patelni.
SOS makaronowy rozprowadzić na cieście.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Pokroić w 2-calowe kwadraty.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.