Chleb Chipsowy Bananowo-Orzechowy
Chleb bananowo-orzechowy może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis podaje 32 porcje i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie , 3 g białka i 7 g tłuszczu . Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga szybko gotujących się płatków owsianych, mielonego cynamonu, półsłodkich kawałków czekolady i ekstraktu waniliowego. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 0% wyniku , co jest bardzo złym wynikiem (ale wciąż możliwym do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Chleb czekoladowo-bananowo-orzechowy , Chleb kokosowo-bananowo-orzechowy i Bezglutenowy chleb bananowo-orzechowy Curious George's .
Instrukcje
W misce ubij banany, cukier, jajka, olej i wanilię.
Połączyć suche składniki; wymieszać z masą bananową. Dodać kawałki czekolady i orzechy.
Wlać do dwóch natłuszczonych 8-calowych. x 4 cale patelnie do chleba.
Piec w temperaturze 350° przez 55 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.