Chleb Brązowy Na Parze
Brązowy chleb na parze jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, sól, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chleb Brązowy Na Parze, Chleb Żurawinowy Na Parze (Crock-Pot), oraz Warzywa Chińskie na parze z brązowym ryżem.
Instrukcje
Zważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, rodzynki, sodę oczyszczoną i sól połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Połącz maślankę, melasę, masło i skórkę.
Dodaj do suchych składników; mieszaj tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między 2 (8-calowe) patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania. Szczelnie przykryć każdą patelnię folią.
Umieść patelnie w 13 x 9 cali patelni do pieczenia.
Dodaj wrzącą wodę na głębokość 1 cala. Większą patelnię przykryć folią.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. (Wierzch chleba będzie lekko lepki.)
Wyjmij patelnie z wody. Cool 10 minut na stojaku drucianym.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić.