Chińskie Ciasteczka Migdałowe
Przepis Chińskie ciasteczka migdałowe może zaspokoić Chińskie pragnienie w przybliżeniu 35 minut. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 135 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Mało kto lubi ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chińskie Ciasteczka Migdałowe, Chińskie Ciasteczka Migdałowe, oraz Chińskie Ciasteczka Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier. Ubić w jajku i wyodrębnić.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny.
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia. Spłaszczyć widelcem.
W małej misce ubić białko jaja i wodę.
Piec w temperaturze 325° przez 14-16 minut lub do momentu, aż krawędzie i spody będą lekko rumiane. Schłodzić przez 2 minuty przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.