Chińskie Ciasteczka Migdałowe
Chińskie ciasteczka migdałowe to Wegetariańskie przepis z 45 porcjami. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, żółtka, sezamu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chińskie Ciasteczka Migdałowe, Chińskie Ciasteczka Migdałowe, oraz Chińskie Ciasteczka Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż będzie gładka.
Dodać całe jajko i ekstrakt z migdałów i ubić, aż dobrze wymieszane. Wymieszać lub ubić w mące i proszku do pieczenia, aż dobrze wymieszać. Przykryć miskę i schłodzić, aż ciasto będzie twarde, około 1 godziny.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki, spłaszczyć każdy lekko, i umieścić każdy o 1 cal od siebie na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
W małej misce ubij żółtko z mlekiem, aby zmiksować.
Ciastka posmarować lekko mieszanką jajeczną; resztę wyrzucić. Wciśnij migdał do środka każdego ciastka i posyp każdy z około 1/8 łyżeczki sezamu.
Piec ciasteczka w piekarniku 325, aż lekko rumiane, 15 do 20 minut; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełącznik pozycji patelni w połowie pieczenia.
Niech ciasteczka ostygną na arkuszach przez 5 minut, a następnie użyj szerokiej szpatułki, aby przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.