Chińska Ryba Na Parze Florns
Chińska ryba na parze Florns może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 4,64 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 49g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, filety z Lucjana, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Chińska Ryba Na Parze, Ryba Na Parze, Chiński Styl, oraz Chińska Ryba Na Parze Z Szalotkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić około 1 1/2 cala wody do wrzenia w parowniku wyposażonym w kosz wystarczająco duży, aby snapper leżał płasko. Doprawić Lucjana solą i pieprzem i wstawić do kosza na parowiec. Top ryby z imbirem i skropić sosem sojowym i olejem sezamowym.
Umieść grzyby shiitake, pomidor i czerwoną paprykę chile w koszyku na parowiec.
Ryby parowe 15 minut, lub do łatwo płatkowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.