Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką
Chińska duszona wieprzowina z podwójną dymką to przystawka, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 175 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Ten przepis z BBC Good Food ma 22 fanów. Mieszanka imbiru, pasta miso, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Duszony Groszek Z Dymką I Sałatą, Dymka duszona na maśle z dużą ilością szczypiorku, oraz Chińskie duszone Tofu z mieloną wieprzowiną są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Brąz wieprzowinę po obu stronach w oleju, a następnie przenieść ją do dużego naczynia żaroodpornego. Deglaze patelni używanej do brązowienia z winem ryżowym lub Sherry i dodać go do zapiekanki.
Dodać imbir i czosnek. Odciąć końce off 8 tłuszczu dymki i dodać je do patelni w całości wraz z chili, bulion, pasta miso (jeśli używasz) i sos sojowy. Wszystko gotować na wolnym ogniu, następnie przykryć i włożyć zapiekankę do piekarnika na 2 godziny.
Zdjąć pokrywkę z zapiekanki i gotować przez kolejne 20 minut. Posiekaj 4 cieńsze dymki i dodaj je do zapiekanki tuż przed podaniem z ryżem na parze i bok choi.