Chislic Lee
Chislic Lee wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 25g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka chili w proszku, czosnku w proszku, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 86 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 96%, co jest super. Podobne przepisy to Słynny sos Barbecue Lee Lee do żeberek z konfiturami, Lee ' s Limeade, oraz Robert E. Lee Bundt.
Instrukcje
Umieść kostki wołowiny w dużej misce. Dopraw brązowym cukrem, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku, chili w proszku, ancho w proszku, chipotle w proszku, przyprawami bez soli, płynnym dymem, sosem Worcestershire i czarnym pieprzem. Marynować w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż zacznie się mienić.
Gotuj wołowinę partiami na gorącym oleju, aż zrumieni się ze wszystkich stron i ugotuje do pożądanego stopnia wysmażenia, około 3 minut na średnim poziomie.
Przed podaniem odcedź krótko kostki wołowe na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Pozwól olejowi ponownie się rozgrzać przed ugotowaniem kolejnej partii wołowiny.