Chipsy Ze Szwedzkiego Masła
Przepis Szwedzkie chipsy maślane jest gotowy w około 1 godzinę i 50 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników skandynawskiej kuchni. Na 17 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, pekan, białko jaja i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Szwedzki Kminek Żytni Chipsy, Szwedzkie Ciasteczka Maślane, oraz Szwedzkie Ciasteczka Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj arkusz ciastek sprayem do gotowania.
Masło i biały cukier ubić mikserem elektrycznym w misce, aż będzie gładka.
Dodaj żółtko i ekstrakt z wanilii, a następnie wymieszaj z mąką, aż się włączysz. Ciasto wcisnąć do przygotowanej blachy ciastka i rozprowadzić roztrzepanym białkiem.
Posypać brązowym cukrem i orzechami pekan.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru i ustawić, około 30 minut. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.