Chipsy Z Cukinii
Chipsy z cukinii mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 140 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa krem z cukinii z chipsami z cukinii, Chipsy Z Cukinii, oraz Chipsy Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C). Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe do pieczenia.
Kłaść plasterki cukinii w jednej warstwie na ręcznikach papierowych, przykryj plasterki większą ilością ręczników papierowych i delikatnie naciśnij, aby wycisnąć jak najwięcej płynu. Ułóż plasterki cukinii na przygotowanych blachach do pieczenia, uważając, aby nie nakładać się na plasterki.
Plastry cukinii posmarować oliwą z oliwek i lekko posypać koszerną solą.
Piec plastry cukinii w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i chrupiące, o 2 godziny.
Ostudzić przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.