Przepis Chipotle Wołowina Chili jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 30. To danie główne ma 209 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, papryki, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Wołowina Chili, Chipotle chili z wołowiną i fasolą, oraz Slow Cooker Chipotle Wołowina Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać paprykę i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
3
Dodać paprykę chipotle i czosnek; gotować około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodać wołowinę i kolejne 5 składników. Wymieszać z piwem i gotować na wolnym ogniu około 2 protokół. Wymieszać w sosie Worcestershire i następne 4 składniki. Doprowadzić do niskiego wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5
Dodaj fasolę, wymieszaj i nadal gotuj na wolnym ogniu 10 minut lub do momentu, gdy płyn nieznacznie się zmniejszy.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Marques de Caceres Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.