Chipotle Hamburgery Z Łososiem

Chipotle Hamburgery Z Łososiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Chipotle hamburgery łososia może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz liście sałaty maślanej, sól, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!), Chipotle Burgers, oraz Chipotle Chicken Burgers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować majonez, połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym lub blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do miski; przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Aby przygotować hamburgery, umieścić cebulę, 1/4 szklanki kolendry, chile, i sok w robocie kuchennym; proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
Papryka ChiliPapryka Chili
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać sól i łososia; pulsować 4 razy lub aż łosoś jest grubo zmielony i mieszanina jest dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
SólSól
5
Podzielić mieszaninę łososia na 4 równe porcje; kształt każdej porcji w (1-cal-gruby) patty. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
6
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
7
Dodać paszteciki do patelni; gotować 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi; ponownie zalać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
9
Miejsce 2 babeczki, ściąć boki w dół, na patelni; gotować 2 protokół lub do lekko tosty. Powtórz procedurę za pomocą sprayu do gotowania i pozostałych babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Umieścić 1 dno muffin na każdym z 4 talerzy; góry każdej porcji z 1 liść sałaty i 1 patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
11
Rozprowadzić około 1 łyżka mieszanki majonezu na każdym patty; umieścić 1 muffin top na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn