Chipotle Dip Z Ciecierzycy

Chipotle Dip Z Ciecierzycy
Chipotle Dip z ciecierzycy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka papryki chipotle, czosnek, więcej cebuli, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciecierzyca-Chipotle Tostadas, Torty z ciecierzycy z kremem z awokado Chipotle, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ciecierzycę i sok z limonki i rozpocząć przetwarzanie. Jeśli jest zbyt suchy, dodaj 1-2 łyżki płynu do gotowania z ciecierzycy lub, jeśli używasz puszki, po prostu użyj wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
2
Dodaj pozostałe składniki i proces do gładkiej. Sól dostosuj do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Podawać z posiekaną czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn