Chilijski Okoń Morski Z Grillowaną Salsą Mango

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj chilijskiego okonia morskiego z grillowanym Mango Salsan. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 65 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka zielonej cebuli, salsy, soli morskiej i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Labraks Chilijski, Labraks Chilijski, oraz Pan Sautéed Chilijski Okoń Morski.
Instrukcje
Rozgrzej grill. Pokrój każde mango po obu stronach dołu, aby uzyskać 2 grube plastry. Dużą łyżką wymieszaj miąższ mango w jednym kawałku ze skóry mango. Powtórz z wszystkimi plastrami. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść plastry mango pokrojone bokiem na grillu i grilluj, aż lekko zwęglone, o 2 protokół. Flip plastry mango i grill 2 minuty dłużej. Odstawić mango do ostygnięcia.
Połącz czerwoną paprykę, zieloną cebulę, pieprz jalapeo i oliwę z oliwek w dużej misce. Gdy plastry mango ostygną, pokrój je w kostkę.
Dodaj pokrojone w kostkę mango do miski z sokiem z limonki, kolendry i soli i pieprzu. Rzucać, aby połączyć. Smak i dostosować przyprawy. Odstawić.
Rybę obustronnie posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill ryby około 5 minut na stronie, aż po prostu nieprzezroczyste w centrum.
Udekoruj rybę salsą z mango i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.