Chili z farszem Chorizo
Chili z farszem Chorizo może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 12. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, kiełbasę wieprzową luzem, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Południowo-zachodni chleb kukurydziany farsz z kukurydzą i Zielonymi Chili, Chorizo i farsz do chleba kukurydzianego, oraz Chleb Kukurydziany I Farsz Chorizo.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić osłonki kiełbasy. Pokruszyć mięso na patelni o średnicy 12-14 cali na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, kminek i oregano. Mieszać często, aż kiełbasa jest lekko rumiane, 8 do 10 minut.
Odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Tymczasem przyciąć i odrzucić przebarwione końcówki łodygi grzyba. Posiekaj grzyby.
Dodaj do mieszanki kiełbasy. Wycisnąć wilgoć ze szpinaku i dodać do mieszanki kiełbas. Mieszaj często na dużym ogniu, aż mieszanina zacznie brązowieć, o 10 minut dłużej.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą i serem. Doprawić do smaku solą.
Dodać jajko i dobrze wymieszać.
Chili spłukać i odsączyć. Od łodygi do końcówki, pokrój każde chili wzdłuż. Łatwo otworzyć chili i ostrożnie wyciągnąć i wyrzucić nasiona i żyły. Chilli napełnij na równi farszem chorizo, mocno go pakując.
Kłaść chili, rozciąć bok do góry, w jednej warstwie w 10-przez 15-calowy patelni.
Piec w piekarniku 400, aż chili będą miękkie i zabarwione brązowym, o 25 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki przełożyć na talerz.